24 d’octubre 2023

Taller de Diversificció a la Biblioteca

Avui a la biblioteca hem tingut un Taller de Diversificció conduit per Christian i Eloi. Aquesta activitat ha estat organitzada per l'AFA de l'escola Agusti Gifre. 

En aquest taller els pares i mares que hi han assistit han pogut conèixer de primera mà el projecte que enguany es porta a terme des de l'AFA. Aquest projecte es una continuació del que ja fa temps s'està portant a terme des de l'AFA dins de l'escola: treballar per la igualitat de gènere. En aquest cas des de la vessant de la literatura i amb el suport dels àlbums il·lustrats. 

En Christian Arenas és especialista en mediació artística i formació de professorat en literatura i didàctica. Actualment treballa a la Universitat de Girona. En aquesta sessió ha sabut encomenar a les persones assitents del seu dinamisme i bona entesa. 

La biblioteca col·labora amb l'AFA en aquest projecte en diferents sentits: cerca de documents, cessió de l'espai, i al febrer vinent amb una proposta d'activitat en família també conduida per en Christian. 
Esperem que encareu aquest repte amb fermessa i que gaudiu!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada